Isnin, 14 Mac 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA


  1. Jika anda blogger PEREMPUAN maka inilah soalannya ..
    1. LELAKI pilihan anda ? my hasben.
    2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?tinggi.
    3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ? kalau dia benar benar cinta, dia akan sanggup berkorban ape saje, di mana saje, dan ape saje keadaan.
    4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ? akak tak suke makan manis manis.
    5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ? say gud bye and cari teman lelaki baru. ekekekeke. fair and square kan? buat pe nak gaduh gaduh. tp so far my hasben adalah manusia paling setia dalam dunia untuk setakat ni.
    6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?uuuuuu. itu soalhati. tp pompuan biasa bleh kawal soalhatinye. dari die takde hasben smpi dah ade hasben pun kita semua tau kawal soalhati kite. soalhati akan diam dalam hati. sebab tu pompuan jarang yang curang.
    7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ?? pompuan mmg setia. kena seksa ke kene dera ke. laki busuk or hisap dadah pun die akan tetap setia demi cinta. jarang kita dengar lelaki kene tinggal. yg selalu kene tinggal ialah pompuan.
    8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?yep. sgt mudah. sbb akak ni byk kekurangan. opkoz akak akan cepat cemburu.

5 ulasan:

akuwanblur90 berkata...

singgah dari blog abg ben

alamanda berkata...

tq, tq. dtg la lg ye.

mas.saari berkata...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya!
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

solo molo berkata...

0wh...
suka lelaki tinggi...


salam ziarah dar segmen s0al hati En Ben...

alamanda berkata...

@mas, ok mas. pasti akak smpi nnt. tq so much dear.

@solo molo, yep. suke lelaki tinggi. hihihi. senang nak cari kalau hilang kat super market. anak anak akak pun dah rasa dah kesenangan nak cari ayah diorg sbb mmg tinggi. diorg kata, kalau ayah hilang senang kite semua cari. kepala paling tinggi tu kepala ayah la. hihihi.
tq so much ye.