Selasa, 15 Mac 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


  • Sila ceritakan latar belakang anda ..
  • latar belakang tu maksudnye ape eh? biodata ke?
    ok la. aku ni pompuan.
    nama aku fatimah abdul rahman.
    aku asal dari MELAKA. mmg jati melaka aku ni. tok nenek mak bapak sume beranak kat melaka.
    umur? tua dah aku ni. 36 tahun. tp masih mencari mencari identiti sendiri. asyik la kompius.
    aku dah kawin 12 taon dulu. kawin dgn lelaki pilihan mak bapak aku yg sgt emsem. hihihi.(padan muka sume lelaki yg rijek aku dulu. kekekeke)
    ade anak. 4 org sumenye. comel comel macam bapak die. sorang je terpaksa ikut kehitaman aku tp still comel jgk.
    aku selalu kompius. latar belakang aku ialah kompius. dan aku mesti hilangkan kompius aku nih sebelum aku menjadi lebih tua sbb pada masa akan dtg kalau aku still kompius maka title aku ialah org tua nyanyuk. ohhhhh tidaaaaaaaak.
    aku suke tinggal kat Melaka sbb aku rasa mmg semua org suke dgn melaka.
    tak caya ko dtg le melaka. sentiasa ramai org.
    tp aku berhajat gak kot la satu hari nanti aku bleh migrate dok kat swiss. miahahahahahaha. jgn marah.

  • Profesion anda sekarang ?
  • aku seorang guru.
    aku ajar math.

  • Blog favourite anda .. kenapa ?
  • blog feveret? hihihihi. duluuuuuuuuuu, aku suke bkk blog kawan aku cik oat. tp skang die dah bz amik gambo dan tak sempat dah nak merepek.
    pastu aku selalu lepak kat blog sape lg kalau bukan mat gebu? burppppp. kenyang ko kalau masuk blog tu.
    pastu aku selalu gak lepak blog mamafami... sama la gak. carik makan.
    dan yg paling latest ialah blog ben.
    sincerely aku start bukak blog ni sbb ben emsem sgt. hahahahaha.
    pastu aku suke baca ape die tulis sbb pendek pendek dan padat.
    dan semua blog kat blog list aku tu mmg la aku suke sbb tu aku letak kat situ.
    kalau diorg ade crite baru sure aku terjah punye.
    semuanye kearah hidup yg lebih terarah. ahaksss.

  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
  • aku paling tak suke masuk blog yg ade berbau politik melampau.
    kalau setakat nak smpikan berita je aku tak kesah lah.
    lg satu, blog kotor pun aku tak suke gak. byk virus. nnt laptop rosak. laki aku ckp la.

  • Impian anda terhadap blog anda ..
  • selain dari nak cari kawan, aku harap blog aku ni dpt beri manfaat buat semua.
    crite aku adalah crite yg telus.
    pengalaman hidup aku sendiri....
    aku rasa aku perlu kongsi dgn korang semua...
    sbb aku rasa ia sgt berharga.

    ok dah tu je kan ben?

    13 ulasan:

    apisv2 berkata...

    salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    SiS NaD berkata...

    SaLam ZiaRah DaRi SiS... DaTanG DaRi NeGeRi YaNG SaMeR... oRaNG MELAKA!~ (^_____^)V

    nadiemsharmz berkata...

    salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

    jom jengok cni lak ;;;;

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    Arol Mubin berkata...

    Salam perkenalan daripada Arol Mubin - blogger Melaka. :) Arol pun suka jugak tinggal kat Melaka tapi kadang-kadang rasa bosan pun ada. ;D

    Kei Seichi berkata...

    melawat blog orang melaka oleh orang melaka...
    salam perkenalan...

    http://geekzster.blogspot.com/

    alamanda berkata...

    tq tq tq semua.
    nnt akak dtg blog korang.
    ramainye org melaka.
    esok bleh le kite gather gather.

    ❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

    salam perkenalan dri blogger melaka..:)
    follow sekali...:)

    topimagine berkata...

    Salam Perkenalan dari Melaka... sahabat Satu Bendera, Satu Negeri dan Satu Malaysia... hehehe

    http://topimagine.blogspot.com/

    Lya Colours berkata...

    haluuu blogger melaka =)

    Opah Kentang berkata...

    hai..Opah jenguk2 blogger Melaka :)

    Salam perkenalan :)

    alamanda berkata...

    tq tq tq semua. insyaallah, akan smpi ke blog korang nnt. moga panjang ukhwah kite.

    Fairus Bin Mamat berkata...

    JENGOK BLOGGER MELAKA JAB.. :)

    pRiNCe berkata...

    selamat berkenlan...:)
    prince blogger kl...
    jom jadi member nak?
    :)